Gestió Comercial per Cocktail Bar

Programa per a registrar dades de clients, amb la finalitat de mantenir la seva fidelització. Es tracta d’emmagatzemar dades, per a posteriorment realitzar accions comercials. Per exemple, per a enviar-los una carta comercial, o per a imprimir les dades en etiquetes que després s’enganxen en els sobres, per a facilitar l’enviament d’accions comercials.

L’aplicació té un cercador de clients, una fitxa a les dades de les empreses, dades dels contactes d’aquestes empreses, de particulars, llistats d’aquests, i l’enllaç de les dades amb Word, per a enviar cartes comercials o realitzar etiquetes. És una aplicació per a facilitar la combinació de dades entre Access i Word.

A nivell d’arxius auxiliars, disposem dades relatives a activitats, codis postals, càrrecs dels contactes, cartes model per a enviar als clients, etc.

Mostrem algunes imatges de l’aplicació:

Aplicació realitzada amb Access i enllaçada a Word. Per a utilitzar aquesta aplicació és necessari disposar dels programa MS Access i MS Word. Realitzada en idioma castellà. Nota: Les dades inserides en les imatges són ficticis.