Sobre FRM

FRM Formació i Programació, S.L. es va constituir el 1.994, amb l’ànim de donar serveis de formació, aprofitant l’experiència personal dels qui la formen. Amb la intenció d’utilitzar els seus coneixements sobre informàtica i emprar-los com a avantatge competitiu.

La nostra tasca formativa ens va introduir en el desenvolupament d’aplicacions, ja que molts alumnes dels cursos sobre bases de dades, ens sol·licitaven desenvolupaments a mida, per la seva falta de temps o dedicació. Quan va sorgir internet i sobre la base de la nostra experiència, vàrem ampliar els nostres serveis amb el disseny i desenvolupament de pàgines Web.

Actualment, la programació i el desenvolupament de pàgines web, van molt units, en els programes que realitzem per als nostres clients, programant aplicacions de gestió, que es presenten i utilitzen com a webs, per a la gestió interna de les empreses, tant a nivell local com remot.

Estem molt satisfets amb l’evolució que anem mantenint i esperem que la comparteixis juntament amb nosaltres i els nostres clients. Podràs conèixer més sobre el nostre bon fer, visitant la nostra Web.

Ferran Rivas

Ferran Rivas – Gerent