Política de galetes

Política de galetes:

FRM Formació i Programació, S.L. (en endavant “FRM”), amb C.I.F. B-61548558, inscrita al Registre Mercantil de Barcelona Tom 30.367, Foli 0039, Full 174.134, amb domicili social al carrer Brusi, número 7, 08006 Barcelona. utilitza a la pàgina web http://www.frm.es (en endavant, el “Lloc Web” o el “Portal”) una tecnologia anomenada “galetes”.

La present política de galetes té per finalitat informar de manera clara i precisa sobre les galetes que s’utilitzen al nostre Lloc Web.

En la seva primera visita al nostre web se l’informa de l’existència de galetes i de la present política de galetes. En futures visites pot consultar la nostra política en qualsevol moment a la part inferior del web (“Política de Galetes”). Amb la mera navegació està consentint la instal·lació de les galetes de la qual l’informem en la present política de galetes (tret que hagi modificat la configuració del seu navegador per refusar galetes).

Una galeta és un fitxer que es descarrega al seu ordinador en accedir a determinats llocs web. Les galetes permeten a un LLOC web, entre altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d’un usuari o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de la forma en què utilitzi el seu equip, es poden utilitzar per reconèixer a l’usuari.

Les galetes que FRM utilitza al lloc web són les següents:

* Galetes analítiques de tercers: al nostre lloc web també utilitzem el sistema de mesurament d’audiència Google Analytics, una eina d’anàlisi web de Google Inc que ens permet conèixer com interactuen els usuaris del nostre Lloc Web. Així mateix, habilita galetes al domini del lloc al qual es troba l’usuari i utilitza un conjunt de galetes la finalitat de les quals és recopilar informació de forma anònima i elaborar informes de tendències del lloc web sense identificar usuaris individuals. Google Analytics no proporciona a FRM informació sobre l’adreça IP real de l’usuari: només li facilita informació estadística consistent en visites (visitants únics, nombre de pàgines vistes, pàgina/vista, durada mitjana de la visita, % de rebot, % de visites noves, visitants nous i recurrents, freqüència i visites recents, interaccions, pàgines visitades), dades demogràfiques (llengua, país/territori, ciutat), sistema (navegador, sistema operatiu, proveïdor d’accés a Internet, categoria de dispositiu), font/mitjà. En concret s’utilitzen les següents galetes:

o __utma: És una de les galetes principals establertes pel servei de Google Analytics que permet als propietaris de llocs web rastrejar el comportament del visitant i mesurar el rendiment del Lloc Web. Aquesta galeta té una durada de 2 anys per defecte i distingeix entre els usuaris i les sessions. S’utilitza per calcular les estadístiques de visitants nous i recurrents. La galeta s’actualitza cada vegada que les dades s’envien a Google Analytics. La vida útil de la galeta pot ser personalitzada pel propietari del lloc web.
o __utmc: Aquesta galeta permet rastrejar el comportament del visitant i mesurar el rendiment del lloc. No s’utilitza en la majoria dels llocs web, però s’estableix per permetre la interoperabilitat amb la versió anterior del codi de Google Analytics conegut com Urchin.
o __utmt: Aquesta galeta l’estableix Google Analytics i la seva finalitat és minimitzar la taxa de sol·licitud del servei, limitant la recollida de dades als llocs de trànsit alt.
o __utmz: És una galeta que forma part del servei de Google Analytics que permet als propietaris de llocs web realitzar un seguiment del comportament dels visitants i del rendiment del lloc. Aquesta galeta identifica la font de trànsit al lloc, de manera que Google Analytics pot proporcionar informació als propietaris dels llocs d’on procedeixen els visitants del web.

Aquestes galetes no són necessàries per a la navegació al Lloc Web, de manera que únicament s’instal·laran en el cas que l’usuari consenti el seu ús.

Incloem a continuació l’enllaç al lloc web de Google on pot consultar informació addicional sobre la descripció del tipus de galetes que utilitza Google Analitycs i el seu període d’expiració:

https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage

L’Usuari podrà configurar, lliurement i en qualsevol moment, els seus paràmetres de privacitat, en relació a la instal·lació de galetes, a través del seu navegador. Aquests procediments estan sotmesos a actualització o modificació per part dels desenvolupadors dels navegadors, pel que no podem garantir que s’ajustin completament a l’última versió disponible en cada moment.

Per a més informació sobre configuració de galetes d’Internet Explorer premi aquí.

Per a més informació sobre configuració de galetes del Firefox premi aquí.

Per a més informació sobre configuració de galetes de Chrome premi aquí.

Per a més informació sobre configuració de galetes de Safari premi aquí.

En cas que l’Usuari decideixi desactivar totes les galetes, la qualitat i rapidesa del servei podria disminuir i, fins i tot, podria perdre l’accés a alguns dels serveis o seccions oferts al Portal.

Podeu trobar més informació sobre galetes a: http://www.allaboutcookies.org o http://www.youronlinechoices.eu.

Si té dubtes sobre aquesta política de galetes, pot contactar amb FRM escrivint a info@frm.es o trucant al 93 415 90 99.